Eérste abonnemenstdag


Samen optrekken, ook met onze abonnees!

In ons werk als functioneel applicatiebeheerder is het vaak prettig om te sparren over de beste oplossing. Dit doen we intern met Infozorgers, maar ook met onze abonnees. En we stimuleren graag de onderlinge afstemming tussen abonnees.

​Abonnementsdagen

Daarom organiseren wij abonnementsdagen voor de (functioneel) applicatiebeheerders van allerlei zorgorganisaties die bij ons abonnee zijn. De eerste bijeenkomst hebben we inmiddels gehad, met als hoofdthema informatieveiligheid. In oktober volgt de tweede bijeenkomst.

Kennismaking
Het is altijd fijn om elkaar net iets beter te kennen, dus elke bijeenkomst starten we met een korte kennismaking. Direct daarna zijn we aan de slag gegaan met thema informatieveiligheid.

​Thema: informatieveiligheid
We zijn aan het werk gezet: een interactieve quiz. Daarmee heeft Anneke Maaskant het best wel taaie thema, toch heel aantrekkelijk geïntroduceerd. Het gevolg was een discussie over onder meer beleid. Allerlei alternatieven en daarmee mogelijkheden passeerden de revue. Anneke heeft het voor elkaar gekregen om alle punten en ervaringen te clusteren in 12 verschillende thema's. Deze thema's bieden concrete handvatten om vandaag nog ermee aan de slag te gaan. Desgewenst sturen wij u natuurlijk graag deze introductie, stuur ons een mail!

​Ontspanning na inspanning 
Omdat, ook bij ons, na inspanning altijd ontspanning volgt, hebben we gezellig geluncht, zijn er natuurlijk nog meer onderwerpen besproken en hebben we elkaar nog weer iets beter leren kennen. Het was een leuke ochtend, zo vinden wij, en gaven ook de aanwezige deelnemers aan.

Wat pakken we de volgende keer op?
De volgend bijeenkomst is al gepland: vrijdag 13 oktober. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat deelnemers ook zelf de inhoud van onze abonnementsdag mede bepalen. We hebben daarom een plek gecreëerd waar u als deelnemer zowel uw wensen en vragen, als uw in te brengen kennis kunt aangeven.

Inmiddels is langs deze weg duidelijk geworden dat het thema voor de eerst komende  abonnementsdag informatiehuishouding is.