Infogrip abonneedag over teamrapportages


Over een aantal weken organiseren wij weer een Infogrip abonneedag. Met onze klanten die een Infogrip abonnement hebben duiken wij in een thema.

De vorige keer hebben we het gehad over dossiergerelateerde rapportages. Nu gaan we het hebben over mogelijkheden van teamrapportages. Enerzijds zoomen wij in op prestatie gerelateerde indicatoren van teams, anderzijds sluiten we aan bij de ontwikkelingen van indicatoren op het gebied van het kwaliteitskader.

Enkel voorbeelden van teamrapportages die wij op deze dag graag  met u doornemen zijn:

  • Teamproductiviteit
  • Trends in teamprestaties
  • Aantal en type MIC meldingen
  • Mate van vastgestelde risico's
  • Inzet vrijheidsbeperkende maatregelen
  • Volledigheid van dossiers (bijvoorbeeld een geldig en ondertekend zorgplan)

Naast deze vormen van teamrapportages, praten wij u graag bij over nieuwe Infogrip-mogelijkheden. Wij zijn erg benieuwd naar uw ideeën. Die willen we graag nader bespreken om samen verbeteringen door te kunnen voeren in rapportages.

Voor wie?

Deze abonneedag is voor klanten die een abonnement op Infogrip hebben. Het is vooral interessant voor medewerkers die geïnteresseerd zijn in teamrapportages, denk bijvoorbeeld aan aandachtsvelders van teams, teamleiders/managers, wijkverpleegkundigen, kwaliteitsmedewerkers en beleidsmedewerkers. Maar ook voor functioneel (applicaties)beheerders die voor de rapportages verantwoordelijk zijn.

Wanneer en waar?

Deze dag organiseren we op donderdag 17 mei van 9:30-13:30 bij ons op kantoor in Oosterbeek. Infogrip abonnees kunnen zich inschrijven voor deze bijeenkomst via de volgende link: inschrijven. Wij zorgen voor versnaperingen en lunch deze dag.

Interesse?

Wilt u meer informatie, natuurlijk geldt dit ook als u geen abonnee bent, bel ons gerust (026-3396666) of neem contact op via info@infozorg.nl. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze collega's waar u vaker contact mee heeft.