Jan Peter van Keulen


Ongeacht hoeveel fouten je maakt of hoe langzaam je progressie boekt, je ligt mijlenver voor op zij die niets doen  - Anthony Robbins

Fouten maken mag, er niet van leren niet. In mijn carrière heb ik al heel veel geleerd. En ik leer nog steeds iedere dag een beetje bij. Van klanten, van collega’s en van vrienden. Ik vind mijn passie in de complexe vraagstukken die zorg soms met zich meebrengt. Of dat nu in de VVT, GGZ, GHZ of ziekenhuiszorg is maakt mij niet zoveel uit overigens. Ik vind het echt leuk om complexe vraagstukken op te lossen. Daarbij gesteund door mijn collega’s. En als zaken dan zijn opgelost, projecten zijn uitgevoerd komt de fase van beheer. Van behoud en zorgen dat er grip ontstaat en behouden blijft. Dat is pas eer van je werk. Dan is er sprake van een duurzame oplossing.

Ik geloof heel erg in de kracht van eenvoud. Anders naar problemen kijken en soms ook goed de tijd nemen. Kennis van materie combineren met kennis van wet- en regelgeving. Kennis van marktontwikkelingen en (administratieve) bedrijfsprocessen. Kennis overbrengen. Daar ga ik best goed op.

Het leven is gelukkig meer dan werk. In mijn vrije tijd ga ik graag een rondje mountainbiken in de bossen in de omgeving van waar ik woon. Beetje hardlopen en naar de sportschool zo nu en dan en lees ik graag een boek. Meestal iets met geschiedenis. Daar kan je overigens ook best weer veel van opsteken!