Joanne Cornet


Strive not to be a success, but rather to be of value - Albert Einstein

Op mijn 20ste heb ik met enige trots mijn verpleegkundige diploma ontvangen en begon ik aan mijn carrière binnen de gezondheidszorg. Het was mijn droom om het leven van de cliënt en mijn collega’s aangenamer te maken. Het waren leervolle jaren waarin ik de complexiteit van de zorg steeds meer ging inzien. Gedurende de jaren is mijn droom doorontwikkeld naar een nieuwe droom: bij kunnen dragen aan het versimpelen van complexe zorgprocessen en de daarbij horende ICT systemen. Zodoende ben ik bij Infozorg terecht gekomen.

Missie

Wat mij verbindt aan Infozorg is de gedeelde missie om waardevolle tijd te creëren voor zorgmedewerkers, zodat er meer tijd overblijft voor de directe uitvoering van zorg. Dit doen wij Infozorgers samen. Met elkaar vormen we een team van kennis, kunde en kwaliteiten. En daarmee zijn wij van toegevoegde waarde voor het efficiënt inrichten van de informatiestromen binnen de gezondheidszorg.

Vrije tijd

Alhoewel ik mijn werk ontzettend leuk vind, gaat daar toch niet al mijn tijd aan op. Naast mijn werk sport ik geregeld, zoek ik graag de gezelligheid op van vrienden en familie en maak ik graag mooie reizen.