Laura Bos


Listen with the intent to understand, not the intent to reply - Stephen Covey

Aandacht voor de medemens, gelijkwaardig en samen. Dit vind ik belangrijke waarden in mijn werk maar ook privé. De quote van Stephen Covey sluit goed bij mij aan omdat ik voldoening haal uit het begrijpen van mensen. Mensen begrijpen begint met aandachtig luisteren.

Tijdens de studie management in de zorg heb ik door verschillende stages mijn interesse in eHealth ontdekt. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als zorg coördinator in de thuiszorg. Elke dag werkte ik in het elektronisch cliënten dossier. Hierdoor merkte ik hoe onmisbaar het ECD is en het daarom van belang is dat het goed is ingericht voor de zorgverlener.

Ik doe graag werk waar ik achter sta en waarin mijn waarden terugkomen. Dit is waarom ik als Infozorger werk. Het geeft mij plezier om zorgverleners te ondersteunen. De werkdruk in de zorg is immers al hoog genoeg en ik hoop zo een bijdrage te leveren aan het verminderen ervan.

In mijn vrije tijd geniet ik van koken en bakken. Franse macarons en cup cakes behoren tot mijn favorieten om te maken. Tijd doorbrengen met familie en vrienden vind ik belangrijk. Ik heb een bonusdochter, met haar vind ik het leuk om te knutselen en creatief bezig te zijn.