Myra Schutte


Zorgen moet je doen, niet maken

Als je bij Infozorg binnenkomt zie je het statement “wij geloven dat als mensen aandacht en tijd voor elkaar hebben, dit leidt tot erkenning, plezier en positieve energie”. Mooi!

Van oorsprong ben ik apotheker en ik heb een lange periode in de openbare apotheek achter de rug. Dit tot mijn volle tevredenheid. Toen echter de kans kwam om bij Infozorg aan de slag te gaan heb ik die met beide handen aangegrepen. Wat een mooi bedrijf, fijne collega’s en wat geeft het inderdaad een blij gevoel om de zorg te ontzorgen inzake ICT.

Binnen Infozorg leg ik mij toe op het geven van trainingen aan zorgmedewerkers. Zowel voor het elektronisch voorschrijfsysteem Medimo als voor elektronisch cliëntendossier Ons. Hoe fijn is het dat mensen in de zorg blij zijn als het werk makkelijker en beter wordt met dergelijk systemen.

Zelf vind ik het fijn om hier trainingen voor te geven en de deelnemers hierin mee te nemen en de nieuwe dingen te leren. Dat vind ik geweldig om te doen, daar geniet ik van. Afspraken nakomen en doen wat er gedaan moet worden, want zorgen moet je doen, niet maken!

Verder houd ik van gezelligheid. In mijn vrije tijd ben ik druk met gezin (man en 2 grote zonen), familie, vrienden en vriendinnen, hockey, skiën in de winter. Ik ben graag buiten, vind het heerlijk om te lopen, ik probeer elke dag veel stappen te maken, natuur is zo mooi! Ook koffie of een glas wijn aan onze keukentafel met vrienden, gezellig bijpraten, vind ik altijd een feestje!