Remi van Geenen


Wat heb je nou liever? Eén goed 11-tal of 11 goede 1-tallen?" - Johan Cruijff

Ruim 10 jaar heb ik als fysio- en manueeltherapeut in de eerstelijnszorg gewerkt en de patiënten en cliënten heel graag geholpen. Maar na 10 jaar was ik toe aan verandering. Deze verandering heb ik bij Infozorg gevonden. Nu help ik juist de fysiotherapeut en vele andere zorgmedewerkers met ondersteunende applicaties, zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Afwisseling, dynamiek en het helpen van mensen om samen tot een goed resultaat te komen zijn voor mij belangrijk. Dat laatste is een van de weinige maar wel een belangrijke overeenkomst tussen een fysiotherapeut en een consultant.

Door de veranderingen in het zorglandschap en de toenemende druk houd ik me nu bezig met het vereenvoudigen, versnellen en digitaliseren van processen die meestal voor een zorgmedewerker alleen maar in de weg staan. Bijvoorbeeld de administratieve taken; deze moeten zo gemakkelijk en snel mogelijk te voltooien zijn, zodat zorgmedewerkers vooral dat kunnen doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, familie en mijn vrouw en ga ik graag samen met hen naar concerten en festivals. Ik vind veel verschillende soorten sport leuk; voetbal, hardlopen, mountainbiken, crossfit, boulderen en skiën. Teamsport vind ik toch wel de leukste sport want, zoals Johan Cruijff zei: "Wat heb je nou liever? Eén goed 11-tal of 11 goede 1-tallen?"