Sander Behr


Voor alles is een oplossing

Een prettige werkomgeving waar we met elkaar elke dag weer een uitdaging aangaan. We leven in een tijd waar technologie ons soms inhaalt. Het bijbenen van alle innovaties en technische ontwikkelingen is lastig, daarom werken we nauw samen, want samen weten we meer! Toch? Het inspireert mij hoe Infozorg de middelen en informatie op de juiste manier inzet.

Wat ik doe voor Infozorg

Ik heb bij Infozorg een interne ondersteunende ICT rol. Dit varieert van ondersteuning bij gebruik van de interne applicaties, intern digitaal gemak verzorgen, technische problemen oplossen en foto- en videobewerking. Ik ben een echt 'Manusje van alles'!

In mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd maak ik muziek in mijn muziekstudio, dit doe ik digitaal op mijn DAW (Digital Audio Workstation). Dit is ooit begonnen als hobby en is in positieve zin uit de hand gelopen. De reden dat ik muziek maken en bewerken zo leuk vind is heel simpel: ik ben muzikaal en creatief aangelegd, met een vleugje oplossingsgerichtheid. Deze eigenschappen komen goed van pas, zowel voor mijn hobby als in werksituaties.

Naast mijn werk bij Infozorg ben ik DJ & Producer en in de zomer ben ik vaak als DJ actief op verschillende evenementen. Daarnaast fiets en wandel ik graag als vrijetijdsbesteding. Ook maak en herstel ik mijn eigen studio-apparatuur, ik ben niet vies van een uitdagende technische reparatie. Met veel plezier maak en herstel ik allerlei apparatuur zoals computers, audio mengpanelen etcetera. Naast apparatuur doe ik ook veel in de software. Technische aanleg is altijd al aanwezig geweest.