Sander Behr


Diepere samenwerking geeft duurzame resultaten

Een prettige werkomgeving waar je kan leren, samen oplossen, elkaar inspireren om de zorg te verbeteren…. dat is Infozorg voor mij!

Dit ben ik

Al op jonge leeftijd (6 jaar oud) heb ik het huis moeten verlaten omdat ik net wat ‘anders’ was dan anderen. Ik heb gedurende 12 jaar zorg moeten meemaken, en daar ben ik achteraf gezien blij mee. Ik heb helaas instanties meegemaakt die (ook achteraf gezien) niet over de juiste middelen beschikten. Dit bracht vervelende situaties met zich mee voor mij als (ex-)cliënt. Ik heb daarom ook echt op latere leeftijd gemerkt dat goede middelen, samenwerking en gemonitorde zorg echt van belang zijn.

Het inspireert mij hoe Infozorg vooral de middelen juist inzet en samenvoegt, in combinatie met een nauwe samenwerking, om de zorg te verbeteren! Goede gemonitorde zorg en de juiste middelen gecontroleerd inzetten is niet alleen essentieel voor zorginstanties maar ook voor de cliënt zelf, uiteindelijk doe je het voor de ‘zorg' ofwel de cliënt.

Wat ik doe voor Infozorg

Ik heb bij Infozorg een ondersteunende rol, voornamelijk op het gebied van ICT en facilitaire zaken. Dit varieert van belangrijke vergaderingen verzorgen, applicatiewijzigingen maken, intern digitaal gemak verzorgen, applicatieproblemen oplossen etcetera.

In mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd maak ik muziek voor artiesten in mijn studio thuis, dit doe ik digitaal op mijn DAW (Digital Audio Workstation). Dit is ooit begonnen als hobby en is in positieve zin uit de hand gelopen. De reden dat ik muziek maken en bewerken zo leuk vind is heel simpel. Ik ben muzikaal en creatief aangelegd met een vleugje oplossingsgerichtheid. Deze eigenschappen komen goed van pas, zowel voor mijn hobby als in werksituaties.