Workshop multidisciplinair werken


Werken met 'Ons Dossier'

Waarom deze workshop?

Verschillende zorgorganisaties werken multidisciplinair samen en willen hun ECD nog beter ondersteunend hieraan inzetten. Daarbij is dan de vraag: hoe kunnen wij dit nu het beste doen? Wat zijn te overwegen alternatieven? Vragen die in dit kader gesteld worden zijn: hoe krijgt ook de behandelaar een goed behandeldossier? Hoe werken behandelaren en zorg samen?

Ons Dossier beschikt over verschillende mogelijkheden om multidisciplinair samen te werken. Onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Wij hebben  samen met diverse klanten verschillende visies, werkwijzen en aanpakken ontwikkeld.

Wat gaan wij doen?

Aan het einde van de workshop:

  • weet u wat onze goede praktijken zijn op het gebied van multidisciplinair werken in Ons Dossier, zowel wat betreft visie, als aanpak, als werkwijze
  • weet u welke functionaliteiten in Ons Dossier zitten om multidisciplinair te werken en wat er op korte termijn bij komt
  • is duidelijk wat er binnen Ons Dossier hiervoor ingericht kan en moet worden

Wij richten ons primair op de mogelijkheden in Ons. Ook besteden wij aandacht  aan de daarbij behorende noodzakelijke inrichting van Ons.

Voor wie is de workshop?

Deze workshop is nuttig en leerzaam voor functioneel applicatiebeheerders, beleidsmedewerkers, behandelaren en zorgmedewerkers.

Wanneer en waar?

De workshop is bij ons op kantoor in Oosterbeek. Wij hebben twee data gepland voor deze workshop:

  • 4 juni 9:30 - 13:30 uur
  • 12 juni 9:30 - 13:30 uur

Bij veel belangstelling plannen wij extra workshops. Wij verzorgen natuurlijk versnaperingen, inclusief een lunch.

Voor onze abonnees en klanten die een lopend project bij ons hebben, zijn er geen kosten verbonden aan deze workshop. Ook als u geen klant van ons bent, bent u van harte welkom. Wij vragen in dat geval een vergoeding van € 90,-.

U kunt zich inschrijven via de volgende link:

Inschrijven Workshop multidisciplinair werken in ONS

Interesse?

Bel ons ons gerust (026 339 66 66) of neem contact op via ons formulier. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de bij u bekende Infozorger.

17 april 2018