header_10

Saar

Functioneel beheer voeren wij dagelijks uit voor en samen met onze klanten. Dat willen wij zo goed en snel mogelijk doen. Daarom maken wij gebruik van ons platform Saar. 

In Saar staat de laatste stand van zaken van de informatiehuishouding. Een goede start bij het doorvoeren van vernieuwingen.

Dit leg je vast

Alle afspraken die we in het kader van functioneel beheer maken, leggen we vast in Saar. Denk hierbij aan de gegevens die in een applicatie worden ingevoerd. Maar ook de inrichting en het gebruik van de applicatie. Inclusief de redenen daarachter. Op die manier is niet alleen à la minute de inrichting bekend, maar is ook helder waarom voor welke inrichting is gekozen.

Koppelingen tussen applicaties, wat een gedoe is dat toch altijd. Daarom leggen wij die ook vast. Inzichtelijk en helder voor alle betrokkenen. Om misverstanden te voorkomen. En er ontstaat direct ook zicht op het gehele applicatielandschap.

Hier helpt Saar bij

Of wij nu een rol vervullen als implementatiebegeleider, procesbeheerder, functioneel applicatiebeheerder of informatiemanager: wij zetten Saar in. Daardoor kunnen we veel sneller acteren. Tegelijkertijd borgen en delen we kennis waardoor de laatste stand van zaken niet alleen in hoofden van mensen achterblijft.

Kortom Saar helpt ons om de informatiseringsituatie snel inzichtelijk te hebben en daardoor kunnen gevolgen van vernieuwingen, vooraf en snel worden doorgrond.

Tot slot

Wilt u net als wij, Saar ook gebruiken? Dan kan dat. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Stel ons vooral uw vraag.

 

 
 
 
 

Inloggen