Rens van der Logt


In welke zin wil je de zorg veranderen?
In positieve zin - Herman Finkers

Tijdens mijn studie bewegingswetenschappen had ik één doel voor ogen: ‘Op welke manier kan ik anderen motiveren om een gezonde levensstijl aan te nemen?’. Zelf stel ik met apps als Strava en Fooducate persoonlijke doelen om me vervolgens veel te lang bezig te houden met het uitpluizen van mijn eigen data. Ik ben sindsdien in aanraking gekomen met data-analyse en de presentatie van data en het belangrijkste: mijn enthousiasme is niet meer afgenomen.

Bij zorgorganisaties is het digitaliseren van processen misschien wel actueler dan ooit. In alle zorgorganisaties in Nederland is het belangrijk meer inzicht in data te krijgen en administratieve werkzaamheden te verbeteren. Ondersteuning bij het gebruik van (vernieuwende) software bij zorgorganisaties is bij Infozorg een belangrijk onderdeel van het werk, maar niet zonder in het oog te houden dat elke zorgverlener boven alles goede zorg wil leveren. Die schakeling vind ik leuk om dagelijks te maken en op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan het werken in de zorg. Het willen uitpluizen van dingen komt hierbij erg goed van pas.

Vrije tijd vul ik met voetballen, voetbal kijken, series kijken en praten over voetbal. Daarnaast trek ik ook graag de natuur in.