Zo blijft u op de hoogte


De afgelopen twintig jaar hebben wij de omvang van ons klantenbestand steeds verder zien toenemen. Een ontwikkeling waar wij heel trots op zijn, want het betekent dat wij steeds meer relaties helpen met het inrichten van (zorg)processen en (zorg)applicaties. En daarmee verminderen en voorkomen wij samen onnodig gedoe.

En toch is er ook een keerzijde: we spreken onze relaties namelijk niet altijd meer met de regelmaat die we graag zouden zien. Hoe vangen we dit gemis op, tussen onze dagelijkse werkzaamheden door? Aanvullend op de nieuwsberichten op onze site, sturen wij voortaan een beknopte en praktisch ingestoken maandbrief.

In deze maandbrief nemen we u mee in onze werkzaamheden. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk laten we u zien hoe we zo effectief mogelijk werken. Onze praktische handvatten, die u direct kunt inzetten en toepassen, helpen daarbij. Deze handvatten noemen wij legoblokken.

Eén keer per maand

Wij richten ons vooral op operationeel niveau op de details. Wij kijken door een strategisch-tactische bril en lossen ook uw problemen van vandaag op. Daarbij kijken wij niet alleen naar problemen in één applicatie, maar ook naar koppelingen en gekoppelde applicaties. Wij weten hoe deze systemen onderling met elkaar communiceren en elkaar kunnen versterken. Alle reden om daarover te vertellen in onze nieuwsbrieven, die u één keer per maand van ons ontvangt.

Kennis delen

De grote hoeveelheid kennis die wij opbouwen verwerken wij in legoblokken. Deze legoblokken, met praktische tips en goede praktijken, delen wij graag met u. Zo wordt onze kennis voor u makkelijker toepasbaar. Juist doordat het aantal ontwikkelingen inmiddels zo groot en divers is, zijn wij ervan overtuigd dat wij dit delen van legoblokken nog explicieter moeten doen.

Op de hoogte blijven

Wij zouden het heel leuk vinden als wij u mogen blijven informeren over ons werk en de manier waarop wij zorgorganisaties anno 2018 helpen cliënten, hun omgeving en medewerkers te ontzorgen. Samen met onze klanten gaan we mooie verhalen schrijven en u nog duidelijker bijpraten over de laatste ontwikkelingen en de manier waarop wij elkaar versterken.

Dit is de allereerste maandbrief die u in dit kader, als onze klant, van ons ontvangt. Alle berichten die we in het verleden al hebben geschreven en nog gaan schrijven, vindt u ook op onze website.

Hopelijk mogen wij u met regelmaat op onze site ontvangen. En natuurlijk ontvangen wij u met veel plezier bij ons op kantoor. Kom gerust een kop koffie drinken.

Wilt u deze maandbrief liever niet (meer) ontvangen? Of wilt u deze juist wel ontvangen? Dan kunt u zich op deze pagina zowel af- als aanmelden.

10 september 2018


Aan- of afmelden voor onze maandbrief doet u hier

Als de aan- of afmelding niet goed gaat

Laat het ons dan s.v.p. direct weten!