Blog | Infozorg kwam naar je toe deze zomer!


Sinds het begin van dit millennium werk ik bij Infozorg als officemanager. Ik voel mij in deze rol als een soort spin in het grote Infozorgweb. Ik houd me bezig met het verwerken van uren van de consultants en zorg ervoor dat klanten hier iedere maand een factuur voor ontvangen. Maar ook het aannemen van de telefoon, het maken van afspraken en het verzorgen van de financiële administratie is onderdeel van mijn takenpakket.

Werken op afstand

Natuurlijk ben ik als ‘kantoor’-medewerker ook betrokken bij wat er speelt buiten de muren van ons mooie pand in Oosterbeek. Zo is door Corona de situatie van 'op locatie' werken bij de klant veranderd in werken vanuit huis, op afstand. Via Teams ondersteunen mijn collega’s klanten met hun vragen en het implementeren van diverse applicaties.

En werken op afstand biedt ineens veel mogelijkheden. Er zijn geen grenzen meer. Zo heeft mijn collega Mathijs de applicatie Medimo geïmplementeerd bij een klant op Curaçao (lees hier zijn blog over die ervaring).

Klantbezoek

Nu wilde het toeval dat ik dit jaar een lang gekoesterde wens in vervulling liet gaan, een vakantie naar Curaçao. Eén en één opgeteld was toen snel twee: het idee werd geboren om bij deze verre klant langs te gaan.

Een afspraak met Denise Beeke was snel gemaakt, en er wachtte mij een warm welkom door de projectleiders van de Capriles Kliniek in Willemstad. Het werd een gezellig en informeel ‘werkbezoek’, waarbij zij met veel passie vertelden over het ontstaan van de kliniek en hun missie en visie.

jacqueline

Na dit ‘werk’-bezoek ben ik verder gaan genieten van al het moois dat Curaçao te bieden heeft.

2 december 2020