Hulp bij AFAS-vraagstukken


Wie oude kennis koestert en voortdurend nieuwe vergaart, mag een leraar van anderen zijn, aldus Confucius.

En dat doen wij, onze opgebouwde kennis rondom AFAS software met anderen delen. Zo helpen wij al verschillende zorgorganisaties met AFAS Profit, InSite, OutSite en de Pocket App. Ook weten we veel van koppelingen met o.a. ECD's. Graag vertellen wij over onze goede praktijken.

Kennis delen

Dat doe wij graag, kennis delen. Dit keer brengen wij daarom onze kennis over het inrichten van processen en/of werkstromen die ondersteund worden door AFAS software onder de aandacht. Zeker ook in relatie tot een ECD. Hoe krijgt bijvoorbeeld een roosteraar, werkend in planningsoftware, te horen dat een vakantieaanvraag is goedgekeurd in AFAS? Of dat er een verzuimmelding is vastgelegd? Waar kun je het beste je verlofpotjes bijhouden? Hoe zorgen we ervoor dat we gegevens niet dubbel invoeren: in het ECD en in AFAS software? En hoe voorkomen we dat er gegevensstromen buiten deze applicaties om ontstaan, zoals in e-mails, Excel-bestanden of andere notities? Wij vertellen en tonen je graag onze ervaringen.

Effectief

Ons streven is zo effectief mogelijk werken en dat betekent zoveel mogelijk standaardiseren en automatiseren. Want daarmee dragen wij bij aan het hoofddoel: er mede voor zorgen dat het primaire proces (de zorg) zoveel mogelijk profijt heeft van de mooie applicaties die zorgorganisaties gebruiken. Wij denken dan zeker ook aan een situatie waarin medewerkers eenvoudig via de app of via InSite salarisstroken kunnen inzien, mutaties kunnen doorgeven en met een simpel akkoord of digitale handtekening een mutatie kunnen bevestigen. Geen papieren rompslomp meer, registratie zoveel mogelijk bij de bron en enkelvoudige invoer.

Wij helpen graag

Wil je dit soort dingen al een tijdje oppakken, maar komt er steeds net weer iets tussen? Hik je aan tegen het uitzoeken hoe het moet? Laat het ons weten, wij helpen je graag snel een stapje verder.

Via het groene blok rechts kun je je interesse kenbaar maken. Wij sturen je dan de link naar een formulier waarop je kunt aangeven naar welke onderwerpen jullie AFAS-interesse uitgaat.

Misschien ben jij niet de aangewezen persoon om met ons te spreken over AFAS software maar weet je wel iemand die dat wel is? Wil je dit bericht dan met hem/haar delen? Alvast dank. Het delen van kennis helpt ons allemaal.