Infozorg 20 jaar


Mijlpalen vieren

Daar sta ik dan

Zo begon ik mijn praatje tijdens de borrel op vrijdagmiddag 23 maart. We hadden die dag al een heel programma met elkaar volbracht: in een heuse Porsche meerijden over het Circuit van Zolder. Zelf door het water slippen, ervaren hoe je coördinatie is als je behoorlijk moe bent en wat alcohol op hebt. Samen zitten en ons laten rijden in een oude greyhound, onder de bezielende leiding van een bijzondere chauffeur. Eten en drinken van biologisch origine en van een voortreffelijke kwaliteit. Veel gelach en veel plezier.

Zaterdag: vroeg uit de veren, nu op naar Vijlen, alwaar een boeiend vertellende herder, ons liet ervaren dat hij voorheen leraar was. Vol passie verhalend over zijn schaapskudde, zijn honden, zijn plezier in het schapen hoeden en drijven. En toen mochten wij zelf aan de slag, schapen drijven: de mannen tegen de vrouwen. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen wie de winnaars waren. Maar leuk was het, wat een fantastische ochtend.

Familie

Een jubileum IZ-uitje, passend bij wie we zijn en hoe we samen werken. Een soort van familie, waar iedereen kan zijn wie hij is. En waar je ook tegen elkaar zegt wat je vindt. Helder over de inhoud, warm in de relatie. Harde werkers, mensen van de inhoud, mensen die geven om andere mensen. Dat zijn Infozorgers.

En ja, daar ben ik trots op, dat wij, Infozorg, nu al 20 jaar zorgorganisaties helpen met hun informatisering. Dat wij dit al jarenlang doen, samen met en voor onze klanten, die vaak ook 20 jaar geleden al klant van ons waren.

Dank ook u, voor uw vertrouwen.

3 april 2018