Soepele jaarovergang naar 2021 met Ons


2020 was en is in veel opzichten anders dan andere jaren, maar ook nu geldt dat je voor je het weet overgaat naar een nieuw jaar. Zo'n jaarovergang betekent vaak gevoelsmatig zaken afronden en opnieuw starten. Daarnaast zijn er altijd weer 'de verplichtingen', veelal de administratieve gevolgen. Bij het regelen van die verplichtingen willen wij jullie wederom graag helpen. Daarom organiseren wij ook dit jaar de workshop 'Soepele jaarovergang met Ons'. Net als onze andere workshops doen we dat online via Teams. Doe je mee? Meld je dan direct aan.

Wil je graag eerst iets meer weten, stel ons je vraag via het groene blok rechtsonder of bel ons even.

Jaarovergang, een terugkerend fenomeen

De pepernoten liggen al in de winkels, de bladeren vliegen van de bomen. En ja, dan weet je het: ook administratief komt er heel snel een jaarovergang aan! En dat betekent dat er het nodige gedaan moet worden.

Om hierbij wat licht in de duisternis te brengen en jullie te ontlasten, organiseren we dan natuurlijk ook een workshop met als doel jullie een soepele jaarovergang te laten maken met de applicatie Ons.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop krijg je praktische kennis en tips over wat er hoe dan ook nodig is voor een soepele jaarovergang.

We blikken vooruit op de belangrijkste wijzigingen in de wet- en regelgeving in 2021 (iWmo 3.0, iJW 3.0 en iWlz 2.2), de gevolgen die dit heeft en wat je daarmee moet en kunt doen. Als er al goede praktijken zijn dan delen wij die met elkaar. Ook staan we stil bij nieuwe functionaliteit in Ons (Ons Vandaag en Ons Medicatie).

Aan het einde van de workshop:

  • weet je hoe je kunt controleren of alle productie van 2020 gefactureerd is
  • is duidelijk welke inrichting in Ons nodig is voor 2021 (onder andere de inrichting van de nieuwe productieafspraken voor 2021)
  • heb je een overzicht van de nieuwe wet- en regelgeving in 2021 en de consequenties hiervan (dit alles in het licht van het administratie- en zorgproces ondersteund met Ons)
  • heb je een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten die in 2021 in Ons worden opgeleverd

Voor wie is de workshop?

De workshop is relevant voor functioneel (applicatie)beheerders Ons. Daarnaast is de workshop nuttig voor iedereen die zich met bedrijfsprocessen, wet- en regelgeving en de applicatie Ons bezighoudt en zich ook met jaarovergangen bemoeit.

Wanneer?

Er staan drie data gepland voor deze workshop:

  • Dinsdag 1 december 2020 van 09:00 tot 12:30 uur
  • Dinsdag 8 december 2020 van 09:00 tot 12:30 uur
  • Donderdag 10 december 2020 van 09:00 tot 12:30 uur

Gezien het aantal te bespreken onderwerpen delen we de workshop op in twee blokken van 1,5 uur met daartussen een half uur pauze.

Wij organiseren deze workshop online via Microsoft Teams. Je hoeft hiervoor geen software te installeren of een account aan te maken.

Kosten en inschrijven

Voor onze klanten die een lopend project of abonnement bij ons hebben is de workshop gratis.

Ook als je geen klant van ons bent ben je van harte welkom om deel te nemen. Wij vragen in dat geval een vergoeding van € 90,-.

Je kunt je inschrijven via deze link: inschrijven

Voor meer informatie kunt je ons bellen (026 339 66 66) of mailen info@infozorg.nl. Natuurlijk kun je ook gewoon contact opnemen met de bij jou bekende Infozorger.

17 november 2020