Komt u naar Saar kijken?


Saar ook voor de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Informatiehuishouding

Omdat wij zelf altijd liepen te puzzelen hoe wij nu beter grip op onze eigen informatiehuishouding konden krijgen, hebben wij Saar ontwikkeld. En als wij zelf baat bij Saar hebben, dan kan Saar ook onze klanten helpen, zo dachten wij.

Voor al onze klanten waar wij in het afgelopen jaren een project en/of een abonnement hebben uitgevoerd, staat Saar daarom klaar en kan gebruikt worden.

Speciaal voor de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) zet Saar haar beste beentje voor. Zij laat u graag zien waar in uw applicatielandschap welke gegevens voor welk proces worden verwerkt. Met andere woorden, zij helpt u graag in o.a. de rol van verwerkingsregister. Maar zij helpt u ook bij het dagelijks beheren van uw gegevens- en applicatiearchitectuur, actief en ondersteunend.

Omdat wij dagelijks merken dat niet alleen wij, maar zeker onze klanten en relaties enthousiast zijn, organiseren wij een demonstratie, waar wij u bij deze hartelijk voor uitnodigen. Wij laten u dan graag bij ons op kantoor zien, hoe wij Saar inzetten en hoe Saar u kan helpen.

Wanneer?

Woensdag 18 april van 10:00 tot 12:00 uur.

Voor wie?

Voor zorgorganisaties (dus niet voor externe bureaus) die graag willen zien hoe Saar ook bij de AVG helpt.

Voor andere geïnteresseerden (dus ook voor externe bureaus): neem contact met ons op, dan bespreken wij wat de mogelijkheden zijn.

Aanmelden?

Meld u aan via dit formulier en wij verstrekken u nadere informatie.

29 maart 2018