Saar versie 3 - juli '18


Saar is weer een stapje verder. Verwerkingsregister, externe applicaties, kerngegevens: Saar brengt het gestructureerd in beeld.

Verwerkingsregister

Verantwoording gegevensvastleggingen op activiteit niveau

U kunt nu gemakkelijk in kaart brengen bij welke activiteiten in uw bedrijfsproces gegevens van verschillende soorten entiteiten verwerkt worden.

Overzicht kerngegevens in uw bedrijfsprocessen

Om inzichtelijk te krijgen waar in het proces welke gegevens verwerkt worden, is er in Saar nu de optie om te filteren op entiteiten en bijbehorende (kern)gegevens.

Externe applicaties

Applicaties kunnen nu gekenmerkt worden als 'intern' of 'extern'. U kent immers vast ook applicaties waar u gegevens aan aanlevert, die niet van u zijn?

In het applicatielandschap kan ook gefilterd worden op dit kenmerk. Hierdoor heeft u snel overzicht over uw externe applicaties en de koppelingen van intern naar extern.

Externe (sub)verwerkers en (sub)verwerkerovereenkomsten

Leg uw externe (sub)verwerker vast en koppel hier meer documenten aan. Een (sub)verwerkerovereenkomst met de externe verwerker bestaat immers vaak ook uit meerdere bijlagen en bestanden.

Bent u klant bij ons? Dan kunnen wij u zo uw eigen applicatielandschap in Saar laten zien. En natuurlijk hebben wij een demo omgeving om te laten zien hoe wij werken.

28 juni 2018