Soepele jaarovergang naar 2020 met Ons


Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet gaat 2019 over in 2020. Nog maar ruim 10 weken. Zo'n jaarovergang betekent vaak gevoelsmatig zaken afronden en opnieuw starten. Daarnaast zijn er altijd weer 'de verplichtingen', veelal de administratieve gevolgen. Bij het regelen van die verplichtingen willen wij jullie weer graag helpen. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer de workshop 'Soepele jaarovergang met Ons'. Doe je mee? Meld je dan direct aan.

Wil je graag eerst iets meer weten, stel ons je vraag via het groene blok rechtsonder of bel ons even.

Jaarovergang, een terugkerend fenomeen

Voor je het weet liggen de pepernoten in de winkels, de zomer is nog niet eens echt voorbij. En ja, dan weet je het al: ook administratief komt er weer heel snel een jaarovergang aan! Grrrrr, wat moeten we hier allemaal wel weer niet voor doen?!

Om hierbij wat licht in de duisternis te brengen en jullie te ontlasten, organiseren we ook dit jaar weer een workshop met als doel jullie een soepele jaarovergang te laten maken met de applicatie Ons.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop doe je kennis op over wat er hoe dan ook nodig is voor een soepele jaarovergang met Ons. Gezien de ervaring die velen al hebben gaan we hier snel doorheen, de basis staat in onze Saar Bieb, dit kan je elk moment teruglezen en erbij pakken. Hoe je dat doet? Dat laten wij ook zien.

We blikken al snel vooruit op de belangrijkste wijzigingen in de wet- en regelgeving in 2020 (zeker de wet Zorg en Dwang) en de gevolgen die dit heeft en wat je daarmee moet doen en kunt doen. Als er al goede praktijken zijn delen wij die graag met elkaar. Ook staan we stil bij nieuwe functionaliteit in Ons. Eén daarvan, Ons Autorisatie, pakken wij expliciet op: wat is het, wat kan en moet je ermee en welke goede praktijken en legoblokken hebben wij voor jullie gereed?

Aan het einde van de workshop:

  • weet je hoe je kunt controleren of alle productie van 2019 gefactureerd is
  • is duidelijk welke inrichting in Ons nodig is voor 2020 (onder andere de inrichting van de nieuwe productieafspraken voor 2020)
  • heb je een overzicht van de nieuwe wet- en regelgeving in 2020 en de consequenties hiervan (dit alles in het licht van het administratie- en zorgproces ondersteund met Ons)
  • heb je een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten die in 2020 in Ons worden opgeleverd

Voor wie is de workshop?

De workshop is in ieder geval relevant voor functioneel (applicatie)beheerders Ons. Daarnaast kan natuurlijk iedereen aanhaken die zich met bedrijfsprocessen, wet- en regelgeving en de applicatie Ons bezighoudt en zich ook met jaarovergangen bemoeit. Houd er wel rekening mee dat we ons primair richten op functioneel (applicatie)beheer.

Wanneer?

Er staan drie data gepland voor deze workshop:

  • Dinsdag 5 november 2019 van 09:30 tot 13:30 uur
  • Donderdag 7 november 2019 van 09:30 tot 13:30 uur
  • Woensdag 13 november 2019 van 09:30 tot 13:30 uur

Wij organiseren deze workshop op ons kantoor in Oosterbeek.

Kosten en inschrijven

Voor onze klanten die een lopend project of abonnement bij ons hebben is de workshop gratis.

Ook als je geen klant van ons bent ben je van harte welkom. Wij vragen in dat geval een vergoeding van € 90,-.

Je kunt je inschrijven via deze link: inschrijven

Voor meer informatie kunt je ons bellen (026 339 66 66) of mailen info@infozorg.nl. Natuurlijk kun je ook gewoon contact opnemen met de bij jou bekende Infozorger.

8 oktober 2019