Soepele jaarovergang naar 2024 met Ons


De laatste maanden van 2023 zijn aangebroken en voor je het weet gaan we over naar het nieuwe jaar. Zo'n jaarovergang betekent vaak gevoelsmatig zaken afronden en opnieuw starten. Daarnaast zijn er altijd weer 'de verplichtingen', veelal de administratieve gevolgen. Bij het regelen van die verplichtingen helpen wij jullie graag. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer de workshop 'Soepele jaarovergang met Ons'. Net als onze andere workshops doen we dat online via Teams. Doe je mee? Meld je dan direct aan.

Wil je graag eerst iets meer weten, stel ons je vraag via het groene blok rechtsonder of bel ons even.

Jaarovergang, een terugkerend fenomeen

De pepernoten liggen al in de winkels, de bladeren vliegen van de bomen. En ja, dan weet je het: ook administratief komt er heel snel een jaarovergang aan! En dat betekent dat er het nodige gedaan moet worden.

Om hierbij wat licht in de duisternis te brengen en jullie te ontlasten, organiseren we een workshop met als doel jullie een soepele jaarovergang te laten maken met de applicatie Ons.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop krijg je praktische kennis en tips over wat er hoe dan ook nodig is voor een soepele jaarovergang. Tevens kijken we naar de ontwikkelingen die er in de loop van 2024 aankomen. Zowel wat betreft de applicatie Ons, als op het gebied van wet- en regelgeving.

Aan het einde van de workshop:

  • weet je hoe je kunt controleren of alle productie van 2023 gefactureerd is
  • is duidelijk welke inrichting in Ons nodig is voor 2024 (onder andere de inrichting van de nieuwe productieafspraken voor 2024)
  • heb je een overzicht van de nieuwe wet- en regelgeving in 2024 en de consequenties hiervan (dit alles in het licht van het administratie- en zorgproces ondersteund met Ons)
  • heb je een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten die in 2024 in Ons worden opgeleverd

Voor wie is de workshop?

De workshop is relevant voor functioneel (applicatie)beheerders Ons. Daarnaast is de workshop nuttig voor iedereen die zich met bedrijfsprocessen, wet- en regelgeving en de applicatie Ons bezighoudt en zich ook met jaarovergangen bemoeit. Dus heb je collega's die ook mee willen doen? Stuur dit bericht dan door: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Wanneer?

Er staan twee momenten gepland voor deze workshop:

  • Donderdag 7 december 2023 van 10:00 tot 12:00 uur
  • Dinsdag 12 december 2023 van 10:00 tot 12:00 uur

Wij organiseren deze workshop online via Microsoft Teams. Je hoeft hiervoor geen software te installeren of een account aan te maken.

Kosten en inschrijven

Voor onze klanten die een lopend project of abonnement bij ons hebben valt deze workshop binnen de dienstverlening.

Ook als je geen klant van ons bent ben je van harte welkom om deel te nemen.

Je kunt je inschrijven via deze link: inschrijven. Als je je hebt ingeschreven ontvang je tijdig een uitnodiging voor de betreffende Teams-bijeenkomst.

Voor meer informatie kunt je ons bellen (026 339 66 66) of mailen info@infozorg.nl. Natuurlijk kun je ook gewoon contact opnemen met de bij jou bekende Infozorger.

14 november 2023