Voorwaarden Saar i.v.m. SSO


Om in bepaalde situaties gebruik te kunnen maken van single sign on (SSO) bij het inloggen in Saar, kennen wij de voorwaarden die je op deze pagina aantreft.

SSO toepassen

Wij streven er naar, het inloggen in Saar, zo eenvoudig mogelijk te houden. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om SSO via Microsoft dan wel Google toe te passen. Meer details hierover vind je als Saar gebruik in onze Saar bieb. Onderstaand delen wij onze algemene informatie en gebruikersvoorwaarden over de specifieke situatie van de SSO in combinatie met Google.

SSO Saar met Google Workspace

De applicatie Saar ondersteunt SSO via Google Workspace, zodat de gebruiker met de inloggegevens van de eigen organisatie kan inloggen in Saar en daarmee gebruik kan maken van Saar.

Bij vragen of problemen in de inlogprocedure, neem dan contact op met ons Infopunt, liefst via onze werkomgeving, maar als dat niet lukt via het hier rechts gelinkte formulier.

Veiligheid en toegang

Voor het inloggen in Saar gebruiken wij altijs het zakelijke, organisatie gebonden  e-mailadres van de gebruiker, zo ook voor deze SSO situatie met Google.

De autorisatie van de gebruiker in Saar wordt  door ons ingesteld wanneer een gebruiker het abonnement Saar brons gebruikt. Wanneer de gebruiker werkt bij een organisatie die het abonnement Saar zilver afneemt, regelt de eigen organisatie de autorisatie van de gebruiker in Saar.

Een gebruiker kan alleen inloggen in Saar met SSO Google wanneer deze ook echt als een gebruiker bekend is binnen Saar.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door een storing in de levering van de SSO- koppeling tussen Saar en Google.

Overeenkomst Saar

Wij bieden aan onze klanten bij het aangaan van welke dienstverlening van ons dan ook, gratis een abonnement Saar met leesrechten tot Saar, dit noemen wij: Saar brons.

Nederlandse ICT voorwaarden

Als wij met onze klanten afspraken maken over onze dienstverlening, dan hanteren wij altijd de ‘Nederlandse ICT voorwaarden’. Die voorwaarden gelden daarmee ook voor het gebruik van Saar brons.

Indien een klant het abonnement ‘Saar zilver’ bij ons afneemt, dan geldt aanvullend hierop een separate service-overeenkomst (SO) Saar, die standaard bij het abonnement Saar zilver hoort. Die service-overeenkomst stellen wij aanvullend voor Saar zilver ter beschikking en staat ook in Saar.

Vragen?

Heeft u vragen? Stel ze ons. Het liefst via het formulier dat hier rechts staat vermeld (met link). Wij helpen u graag verder.


Vragen over SSO Google Workspace?

Stel ze ons via dit formulier.

Meer weten over Saar?

Lees dan onze pagina over informatiehuishouding en Saar.