Leren, daar moeten we samen wat voor doen


Wat in het vat zit, verzuurt niet. En dat kwam ons nu goed van pas: onze e-learning mocht nu echt van de plank. We konden vol gas aan het ontwikkelen, zodat onze implementaties zo gewoon mogelijk doorgang konden vinden.

Gewoon in bijzondere tijden

Wat noem je in deze bijzondere tijden gewoon? We hechten met zijn allen aan ons gewone gedrag en kunnen dat moeilijk veranderen. Dat weten we allemaal en ervaren we in zowel ons privé- als zakelijke leven. Hetzelfde blijven doen totdat het niet anders meer kan. Dus ja, toen Corona kwam moest het wel, dat anders werken.

Wat een lol hebben wij hieraan beleefd. Samen met een aantal van onze klanten alle hens aan dek, handen uit de mouwen, uitzoeken, uitproberen. Wat vinden jullie fijn? Wat past het beste? Iedereen herkent dat vast wel: Corona veranderde ons ‘gewoon’.

Inmiddels hebben wij ons ‘nieuwe gewoon’ omarmt en gewoon gemaakt. Onze e-learning staat goed en is er helemaal klaar voor. Klaar om veel ingezet en gebruikt te worden. Klaar om op jouw specifieke situatie aangepast te worden als dat wenselijk is.

Hetzelfde en toch net anders

We zijn ervaringen rijker en weten eigenlijk al niet meer hoe het voorheen was. Onze trainingsaanpak was vaak al hybride, dat hebben we nu nog explicieter gemaakt. Samen met onze klanten, per project, per situatie, maken wij keuzes. De basis staat, 80% van wat nodig is. Klantspecifiek, de bedrijfseigen lokale kleur, 20% zo leert onze ervaring, passen wij aan. Jullie en onze trainingen worden zo nog meer op maat.

Elke persoon is uniek en heeft zijn eigen favoriete manier van leren. De één is een lezer, de ander een luisteraar. De één heeft veel zelfdiscipline, de ander laat zich graag wat meer leiden. Door de diverse Corona-versoepelingen kunnen we nu beter combinaties maken. En dat is mooi, dat biedt jullie en ons vele kansen.

Continu leren

Onze kennismaatschappij maakt dat we er na één training niet zijn. Juist ook op dit vlak is continuïteit de diesel die alsmaar doorgaat. Continu leren is noodzakelijk om te komen waar je als organisatie heen wilt. En daarom zijn we ook bezig om, naast inzet van e-learning in onze implementaties, e-learning in onze abonnementen te verwerken. Zowel in onze lopende abonnementen als in onze nieuwe abonnementen.

Verander en behoud het goede

Het persoonlijke contact, even bijpraten, elkaar toevallig tegenkomen, dat missen ook wij. Maar met de hulpmiddelen die wij met zijn allen nu inzetten zijn er ook weer nieuwe mogelijkheden om fijn en effectief samen te werken. Wij kijken uit naar een situatie waarin we én dat persoonlijke koffiemomentje weer kunnen hebben én waarin we in staat zijn dit effectieve werken op elke plek, zonder al teveel reistijd, ook te behouden.

De komende tijd zullen wij deze nieuwe diensten stap voor stap beschikbaar stellen. Wij zijn nieuwsgierig naar hoe dat wordt. Jullie ook? En heb je een wens op dit gebied? Laat het ons weten, dan kijken we of we dat mee kunnen nemen. Samen ontwikkelen, samen werken aan verbeteringen, dat is en blijft ons streven.

14 juli 2020