Veranderen is leren, leren is groeien


Alles om ons heen verandert, met een snelheid, die nauwelijks bij te benen is. Mensen wisselen sneller van baan dan voorheen. Kennis bijbrengen van nieuwe en veranderde werkwijzen is een continu proces geworden. Nieuwe medewerkers trainen en begeleiden ook. Daarom bieden wij onze trainingen (inclusief e-learning) ook als abonnement aan.

E-learning

Digitaal vergaderen en digitaal leren is niet meer weg te denken uit onze werk- en leefwereld. Onze trainingen bieden wij daarom allemaal aan als e-learning, of met e-learning, ook een combinatie is immers ijzersterk.

Continu verbeteren is continu trainen

Een training omdat u net een nieuwe implementatie heeft doorlopen is vaak verwerkt in de introductie van die nieuwe implementatie, vlak voordat die in gebruik wordt genomen. Staat die introductie daarna echter ook nog op uw netvlies? En doet u structureel aan opfrissen? Eén keer per half jaar bijvoorbeeld? Er zijn immers best veel werkafspraken, welke waren dat ook alweer? En ja, ongetwijfeld zijn die werkafspraken inmiddels ook alweer wat bijgesteld, die moet u ook weer trainen. En medewerkers die nieuw in dienst komen, wat doet u daarmee? Hoe leren zij werken met uw applicaties en bijbehorende werkwijzen?

Continu trainen zorgt voor continu verbeteren

Abonnement op trainingen

En juist om ook in dit soort situaties een oplossing te bieden hebben wij onze trainingsabonnementen ontwikkeld. U kunt bij ons terecht voor eenmalige trainingen, maar ook voor een abonnement op trainingen. Daarmee wordt u ontzorgd: nieuwe medewerkers doorlopen op hun tijd de e-learning. En andere medewerkers frissen graag hun kennis tussendoor op, ook wanneer zij die behoefte en tijd hiervoor hebben.

De e-learning staat altijd klaar en wordt door ons aangepast aan nieuwe werkwijzen en nieuwe schermen (updates van applicaties). Desgewenst vult u e-learnings aan met een persoonlijke periodieke training, ook allerlei combinaties zijn mogelijk. Wij laten u graag kennismaken met onze goede praktijken.

Snel en goed op uw maat maken

Omdat alles zo snel en met hoge frequentie verandert, hebben wij de opbouw en aanpak van onze (e-learning) trainingen zo ingestoken dat wij deze met weinig inspanning kunnen aanpassen. Aanpassen aan veranderingen, maar juist ook: aanpassen aan uw wensen, uw werkwijze, uw maat dus.

Omdat wij gespecialiseerde beheerders zijn, kunnen wij heel snel met behulp van onze legoblokken inspelen op veranderingen. We werken met onze legoblokken op basis van het 80-20 principe. Dit betekent dat onze e-learnings voor 80% af zijn en dat in de resterende 20% uw maatwerk zit: specifieke wensen, uw eigen werkafspraken en gebruik van de applicatie zoals u deze hebt ingericht.

We noemen onze bouwstenen ‘legoblokken’, omdat we onze uitwerkingen elke keer weer hergebruiken. De slogan van Lego is niet voor niets: met lego kun je alles bouwen.

Doordat wij onze goede praktijken uitwerken als blokken kennis, kost het ons relatief weinig tijd om trainingen op maat te maken. Daardoor ontvangt u de financiële voordelen van een standaard training, terwijl u toch uw eigen, op maat gemaakte training beschikbaar heeft.

Knoppen en werkwijze ineen

Onze trainingen kenmerken zich door de combinatie van kennis en kunde. Kennis van uw werkwijze: zo doen wij dit in onze organisatie, zo is onze werkwijze. En kunde: zo gebruiken wij deze applicatie, en dat betekent dus dat je hier in deze velden ‘dit’ ‘zo’ moet verwerken.

Door dit zo in onze e-learnings te verwerken, worden gebruikers niet afgeschrikt omdat zij door gortdroge werkinstructies moeten ploeteren. Zij worden juist ‘verleid’ om nog weer even een overzichtelijk filmpje te bekijken.

Wij werken ook met en in kleine stapjes (sessies) die overzichtelijk, behapbaar en dus kort zijn. Zo kunnen medewerkers deze sessies doorlopen op momenten dat zij ‘even’ tijd hebben.

Kleine stapjes maken leren licht

Nieuwe trainingen

Hebben wij een training (e-learning) nog niet? Dan maken wij die graag voor u. Ook dan houden wij rekening met herbruikbaarheid en betaalt u niet alle kosten. Wij gaan met u in gesprek, maken een ontwerp, zetten de concept training klaar. U doorloopt deze en koppelt terug, wij maken hem passend af. Ook nu heeft u de keuze: gebruik ik de training eenmalig gedurende een bepaalde periode, of neem ik een abonnement?

Soorten en maten

Wij hebben op deze manier al veel verschillende soorten en maten trainingen beschikbaar. Dit betreft onder meer applicatiegerichte trainingen. Denk daarbij aan zowel administratieve en financiële verwerkingen, roosteren, plannen, maar zeker ook aan het toepassen van zorginhoudelijke onderdelen als bijvoorbeeld OMAHA, Mikzo, RAI, leefplezierplan, zorgleefplan. En natuurlijk bieden wij ook meer algemene trainingen voor bijvoorbeeld functioneel beheer of informatiebeveiliging.

Denk aan applicatie trainingen voor onder andere: Ons (Nedap), Medimo (Medimo), Ysis (GeriMedica), AFAS software, Infogrip, Saar.

In onze Saar bibliotheek vindt u een overzicht van al onze trainingen en e-learnings, met toelichting. Wilt u hier doorheen bladeren dan kunt u dit als klant van ons altijd. Heeft u nog geen toegang tot Saar? Vraag die toegang dan met dit formulier aan. Bent u geen klant? Neem dan contact met ons op, dan bespreken wij ons aanbod heel graag, natuurlijk geheel vrijblijvend.


Uw eigen LMS gebruiken?

Heel fijn! Dat heeft onze voorkeur. Via een LTI-koppeling maken we de training eenvoudig beschikbaar. Als u niet over een LMS beschikt dan kunnen wij de e-learning ook vanuit onze applicatie aanbieden.

Meer informatie

Toegang tot Saar

U bent klant, maar heeft geen toegang tot Saar? Vraag die toegang  via dit formulier aan.