Onze koppeldiensten


Wij helpen met het ontsluiten van applicaties. Wij bieden ook diensten aan op het gebied van koppelingen, inzichten of rapporten. Deze leveren en implementeren wij niet eenmalig. Wij bieden er continu service op, omdat toezicht op en beheer van een koppeling er nog wel eens bij inschiet. Zo heeft een gebruiker er geen omkijken naar en wij kunnen het beheer goed en effectief doen. Tegen zo laag mogelijke kosten.

Dit bieden wij

Ook u heeft meer applicaties in gebruik. Daar is niet aan te ontkomen. Want elke applicatie heeft zo weer zijn eigen specialisme en dat is fijn, want daarmee wordt u ontzettend goed geholpen. En natuurlijk wilt u dan wel graag:

 • dat gegevens die in meer applicaties voorkomen exact gelijk zijn
 • weten welke gegevens dat zijn en waar ze voorkomen
 • zien hoe die gegevens door uw applicatielandschap stromen
 • zekerheid dat de koppeling continu goed draait
 • geïnformeerd worden als er iets mis gaat

Hierbij ondersteunen wij. Vanuit functioneel beheer en met onze abonnementen op een koppeling. U geeft aan welke koppeling(en) u nodig heeft en wij gaan voor u opzoek. Is er een goede koppeling op de markt, of mist deze nog? Indien nodig bouwen wij de koppeling en bieden u deze aan als dienst. Onze visie: elke koppeling is standaard, toekomstvast en configureerbaar.

Vanzelfsprekend is elke dienst schaalbaar en instelbaar en dus aan te passen wanneer dat nodig is. We maken gebruik van de nieuwste technieken, natuurlijk ook van API’s en webservices. Waarbij we ook altijd te maken hebben met wat de leverancier van de te koppelen software biedt.

Wij voeren uit en helpen bij:

 • het maken van de juiste keuzes in aanschaffen van een koppeling
 • als een koppeling er niet is: maken wij het functioneel ontwerp en de eventueel te gebruiken API endpoints
 • het afstemmen met de leveranciers, zodat de ontwikkeling goed door blijft lopen
 • het testen van de gebouwde integratie of koppeling, alleen en samen met u
 • het in gebruik nemen, implementeren en in beheer nemen van de integratie of koppeling
 • het opleveren van documentatie van dat wat in beheer wordt genomen, zodat u altijd weet wat er nu precies gekoppeld en/of geïntegreerd is
 • het signaleren van de status van een koppeling met resultaten

Duidelijkheid en inzichtelijkheid, daar staan wij voor in al onze diensten. Zodat als er iets wijzigt u regie kunt nemen en wij samen met u die wijziging probleemloos kunnen oppakken en realiseren. Ook dan nemen wij u weer alle gedoe uit handen.

Ons platform

Wij bieden onze diensten aan op verschillende platforms, waaronder ook ons koppelplatform. Een. platform haalt de benodigde gegevens uit een bronapplicatie en zorgt er voor dat die gegevens correct in de doelapplicatie terecht komen. Nadat een koppeling heeft gedraaid zijn alle gegevens direct uit het platform verdwenen. Wij vinden dat in elk platform alleen loggegevens bijgehouden mogen worden zodat u geïnformeerd kan worden de status.

Door het in gebruik nemen van één of meerdere koppelingen als onderdeel van de dienst die wij aanbieden wordt bijgedragen aan het verkrijgen van:

 • de juiste informatie
 • op het juiste moment
 • op de juiste plaats
 • door middel van registratie aan de bron

Wij bieden dagelijkse algemene ondersteuning als onderdeel van onze dienst. Op werkdagen kunt u tijdens kantoortijden altijd bij ons terecht.

Wij hebben diverse koppelingen als dienst beschikbaar, tussen diverse applicaties.

Saar

Tevens krijgt u toegang tot onze applicatie Saar waarin alle onderdelen van de koppeling(en) die u afneemt als onderdeel van de informatiehuishouding zijn verwerkt. U heeft dus vanaf dag één inzicht in de details van de koppeling(en).

In Saar ziet u dan details van elke koppeling, Niet alleen de koppelingen die wij als dienst aanbieden, maar van alle koppelingen die in gebruik zijn. Want als er al een goed werkende koppeling is, dan gaan we die niet nog een keer maken, en zetten die dan geanalyseerd en verwerkt met gegevens, in de Saar bieb.


Wij ontzorgen

Wij nemen zorgorganisaties en koppelpartners alle gedoe uit handen.

Van eerste idee tot en met testen, opleveren en implementeren.
En, wij verzorgen dagelijks toezicht en beheer.

Bent u naar iets op zoek?

Stel ons vrijblijvend uw vraag, we helpen u graag verder! Vul dan hier uw gegevens in